Print pdf instruktion her
Gå til shoppen

Ballemuskulaturen (Gluteus) er de tre vigtigste muskler, der udgør balden. Disse muskler roterer hoften udad, strækker hoften, og er aktive i alle bevægelser omkring hoften, eksempelvis squatøvelse (styrketræning) og den enkle bevægelse at rejse sig op fra siddende position. Gluteus-musklerne stabiliserer torso, når vi står op eller bevæger os, samt de fungerer som "en pude", når vi sidder. Forskellige forhold kan forårsage smerte, og denne KT Tape applikation kan bidrage til at afhjælpe disse.

Smerter kan være forårsaget af en række forskellige faktorer, herunder muskelær overbelastning, stillesiddende arbejde i lange perioder, inflammation af muskelvedhæftninger, betændelse i slimsække, lændeproblemer, forstrækning af muskulaturen i baglåret eller smerte fra rygsøjlen.

KT Tape vil bidrage til at lette presset ved at yde støtte, øge blodgennemstrømningen, og stimulere rigtige muskelreaktioner. Det vil bidrage til at mindske smerter og forebygge kompensationskader - skader, der opstår fra unormal bevægelse på grund af eksisterende smerter. Hvile, massage og styrketræning har også vist sig at vende de atrofiske virkninger af at sidde for længe, inaktivitet og tryk.

Så ved en reel smerte i bagen, er KT Tape sagen.