Print pdf instruktion her
Gå til shoppen

Skuldersmerter kan skyldes mange årsager, da skulderen er et komplekst og forholdsvist ustabilt led, som vi bruger meget hver eneste dag. De mange muskler og ledbånd sikrer at skulderen fungerer normalt.  Sker der en skade eller kommer der en ubalance i enten muskler eller sener, opstår der komplikationer. Det kan være skader på en muskel, et ledbånd, en sene, en nerve, ledkapslen eller en af knoglerne som gør skulderen så kompleks.

Skuldersmerter og en vedvarende "murren" kan skyldes stress og kompensation for en tidligere skade. Det kan være inflammation opstået pga af dårlig biomekanik, som giver smerter. Selvom skuldersmerter kan have mange årsager, er det ofte forbundet med at den enkelte person spænder for meget i skulderen. Det ses som løftede skuldre. Kan skuldrene aflastes, så de "falder" ned på plads, giver mere plads i skulderleddet og frigiver stressen og smerten aftager.

Brug denne applikation til skabe en god holdning og få skuldrene ned i normalt niveau. Denne applikation kan forbedre biomekanikken i skulderen uafhængig af årsagen til smerterne. Den kan med fordel bruges i forbindelse med andre tapeteknikker for at øge effekten af tapen.