Print pdf instruktion her
Gå til shoppen

Skulderen er et ustabilt led, og samtidig meget vigtig for stort set alle aktiviteter i livet. Kompleksiteten med muskler, ledbånd, sener, knogler, slimsække, ledkapsel, nerver og andre anatomiske dele kan resultere i ubalancer og smerter. De kan i sig selv være et stort problem, men kan også forårsage andre problematikker i nakke, ryggrad, bryst - ja ud i hele kroppen.

Dine smerter kan have mange årsager, men betyder næsten altid skulderfremfald. Muskelubalance med stærke og/eller spændte brystmuskler samt korresponderende svage muskler i ryggen kan udvikle og forstærke en dårlig holdning. Dålig biomekanik i hoften, ben eller torso kan også forstyrre balancen i skulderen og derved forstærke symptomer. Skuldersmerter kan også opstå i og omkring ledkapslen på grund af flossede ledbånd, inflammation, irriterede slimsække eller gigt. Går du med løftede skuldre er leddet konstant under pres og har ikke mange chancer for at hele.

Ved at få korrigeret på din holdning, vil du i de fleste tilfælde skabe bedre plads i skulderleddet og frigive stress og mindske smerter. Brug denne KT Tape applikation til at få skulderen på plads og tage presset af de øverste rygmuskler samt få forlænget muskulaturen i brystet. Applikationen her vil "huske" musklerne på den gode holdning og kan med fordel bruges sammen med applikationen "Skulder generelt".

For at øge effekt af behandlingen af skulderproblematikker, overvej også massage og en balanceret træning af den omkringliggende muskulatur. Fokusér på den gode holdning. Prøv at undgå behandling med blokader og binyrebarkhormon, da det på sigt kan skade sundt væv. Afkøl med is efter træning om nødvendigt.