Print pdf instruktion her
Gå til shoppen

Mavemuskelsmerter kan have mange årsager lige fra problematikker i bughulen til forstrækninger eller smerter i den muskulære struktur som omslutter organerne i bughulen.

Muskelsmerter i maven er oftest forårsaget af et ekstrem vrid af torso. Dette kan ske når du vrider for at se bagud, kontaktsport, hvor der udøves en kraft på den øverste eller nederste halvdel af overkroppen, eller en række andre traumer til kropskernen.

Smerter forekommer typisk på siderne af maven og er temmelig lokale. Hvis smerten føles dybt eller udstrålende, er det et tegn på et mere alvorligt internt problem.

KT Tape kan hjælpe med at afslappe ømme muskler, lindre presset på hævede områder, og øge den samlede cirkulation for at fremme helingsprocessen. Ofte er det en mindre muskulær smerte er og ikke alvorligt. Ved mere alvorlige smerter bør du straks konsultere en læge, før en selvstændig behandling. Når en diagnose er stillet, kan du bruge KT Tape til at lindre symptomerne på mavemuskelsmerter og yde støtte til den muskulære struktur.