Print pdf instruktion her
Gå til shoppen

Den midterste del af ryggen er en kombination af ryghvirvlerne i den øverste og midterste del af brystkassen og muskler, som strækker sig over hele længden af ryggen. Disse muskler støtter rygsøjlen, bøjer og strækker torso, bevæger arme og hoved såvel som at holde din krop i en oprejst position.

Smerter i denne del af ryggen er generelt et resultat af trætte og overbebyrdede muskler på grund af dårlige arbejdsstillinger, forskydning af ryghvirvler eller usædvanlige og anstrengende aktivitet. Disse betingelser kan forårsage muskel-ubalance, muskeltræthed, smerte og fibersprængninger. I nogle tilfælde er kramper forbundet med smerter og er ofte på grund af dårlig cirkulation af næringsstoffer til nervesystemet og kan løses ved at øge blodcirkulationen.

Brug KT Tape til at hjælpe med korrekte arbejdsstillinger, afslappe overbelastede muskler, øge cirkulation og fremme kroppens naturlige helingsproces. Du bør også gøre noget ved måden, du sidder på i løbet af dagen, vurdere om en anden type madras kan forbedre hvordan du ligger om natten, styrke din torso samt overveje kiropraktik og massage. Bliver symptomerne værre og har du svært ved at stå op, eller bliver vejrtrækning besværliggjort, skal du straks søge professionel hjælp.