Print pdf instruktion her
Gå til shoppen

Diskussmerter i ryggen kan være forårsaget af en række betingelser, der påvirker de vitale komponenter i rygsøjlen. Diskusskiver kan svulme op, glide væk fra deres korrekte placering mellem ryghvirvlerne og der kan ske diskusprolaps (brud). Disse betingelser kan forårsage tryk på de mange nerver, der udløber fra rygsøjlen og gør selv simple aktiviteter meget smertefulde.

Med det store antal af årsager der kan forårsage smerter omkring rygsøjlen, er det næsten umuligt at korrekt identificere præcis hvad der sker, uden en professionel lægefaglig diagnose. Imidlertid vil en øget blodgennemstrømning og reduceret tryk på nerverne i området bidrage til at mindske smerter og inflammation.

Med denne KT Tape applikation kan du lindre smerter lokaliseret på særlige ryghvirvler samt ved nogle udstrålende smerter. Vigtigst er det at du konsulterer en læge for at for sat den korrekte diagnose til smerterne. Husk, at diskussmerter kan være et symptom på meget alvorlige problemer. Hvis du har problemer med at vejrtrækning, at sove, balance, komme op og ned af en stol, skal du straks søge lægehjælp.