Print pdf instruktion her
Gå til shoppen

Smerter i lænden eller lumbago, kan være et meget kompliceret problem. Som kroppen ældes, undergår rygsøjlen kompenserende ændringer for at justere med resten af kroppen. Nogle af disse ændringer er gode, mens andre ændringer kan forårsage smerter og problemer i hverdagen.

Lændesmerter forværres ofte ved langvarigt stillesiddende eller stående såvel som aktiviteter, hvor vi bruger kroppen som en løftestang, eksempelvis støvsugning. Smerterne er ofte et resultat af mekaniske forhold såsom en diskus sygdom, knoglebrud eller andre forhold i rygsøjlens hvirvellegemer. Sjældent er det et spørgsmål om det er betændelse eller nerveskader som forårsager lændesmerter, men forskning viser at forskydninger i rygsøjlen eller hofterne også kan bidrage til lændesmerter.

Smerten føles generelt tæt på ​​toppen af bækkenet og i centrum af lænden. Det stammer typisk fra en kombination af overanstrengelse, muskelforstrækning og/eller skader på muskler, ledbånd og diske, der støtter rygsøjlen.

Brug KT Tape at lette presset og smerten, give en proprioceptiv støtte samt øge cirkulation for at fremme helingsprocessen. Lindring mærkes oftest med det samme og
tillader kroppen at vende tilbage til en sund kropsholdning og normal funktion. Føles ingen lindring med KT Tape, bør du søge professionel hjælp for at få stillet en korrekt diagnose.